Vertaling - Non-fictie - Bladerbeer

Ga naar de inhoud

Vertaling - Non-fictie

Voor de eerste 12 deeltjes in de serie samenleesboeken van Corona AV+ vertaalde en bewerkte ik de teksten, voor kinderen van 4-7 jaar. (Van elk van de drie series is één deeltje afgebeeld.) Voor de interactieve website sprak ik de luisterteksten in.

Expeditie berg is een uitgave van Ars Scribendi in de serie Outdoor avontuur – in vertaling de berg op.
Gigantische gebouwen en andere hoge megaconstructies is uitge- geven door Ars Scribendi. Het boek vol duizelingwekkende getallen hoort bij een serie van vier.
Tunnels en bruggen is uitge- geven door Ars Scribendi. Met Gigantische gebouwen hoort het boek bij een serie van vier.
Drie boekjes in de serie ‘Ken je dans’ van in totaal zeven deeltjes. Dansend achter de computer: het is weer eens iets anders.
Alle zes de titels zijn: Rock-’n-roll en andere dansen, Streetjazz en andere dansen, Samba en salsa, Tango en paso doble, Wals en quickstep, en Jive en streetdance.
Voor 501 EILANDEN en 501 STEDEN van uitgeverij Kosmos deed ik deelvertalingen. Ik vond het prettig toeven op heel veel prachtige plekken over de hele wereld.
In liefde ontwaken van John Welwood, uitgeven door Servire/Kosmos Uitgevers
In dit boek beschrijft psychothearapeut Welwood hoe we als individuen kunnen groeien door in de spiegel van de liefdesrelatie te kijken. Ik heb dit boek met veel plezier vertaald.
Een slecht begin is het halve werk. Ontwikkel je innerlijke veerkracht, van Bengt Stern, uitgegeven door Ankh-Hermes.
Met zijn werk in het Mullingstorp Instituut op het schiereiland Vikbolandet in Zweden, laat arts en psychotherapeut Stern zien dat tegenslag in de vorm van ziekte ons in contact kan brengen met ons onbegrensde potentieel.
Het enneagram in bedrijf & organisatie. De negen persoonlijkheidstypen in samenwerkingsverband en in teamvorming, van Helen Palmer en Paul B. Brown, uitgegeven door Servire.
De auteurs beschrijven in dit boek hoe de negen karakterbeschrijvingen van het enneagram eenvoudig en direct in werksituaties kunnen worden toegepast.
Vossenweg 31 - 6721 BM Bennekom
telefoon 0318 769318
Terug naar de inhoud